020-4221323

Kapok: expertisecentrum Trainingsacteren

We weten alles over trainingsacteren. Dat durven we na het schrijven van 4 boeken, een waaier en de best bezochte werkvormensite van Nederland werkvormen.info wel te stellen. En die kennis delen we graag: of het nou gaat om een training, een assessment of een game op strategisch niveau, we denken actief met je mee over casuïstiek, casting en design. 

Online trainen en ontwikkelen

Misschien is het alle hens aan dek en staat je hoofd er niet naar, maar we krijgen nu toch ook veel vragen van klanten die online oplossingen zoeken om deze tijd te benutten voor leren en ontwikkelen. Kapok helpt je daar graag bij met onze trainers coaches en acteurs. Middels video conferencing tools zoals ZOOM, Teams, Skype, Hangouts of desnoods whatsapp bellen bieden ze maatwerk bij iedere leervraag. Met net wat andere spelregels dan in een  'live' training maken ze net zo goed impact en helpen ze dat lastige gesprek waar je tegen opzag goed voor te bereiden.

Ik zoek een trainingsacteur

1

Onze raison d'être: ervarend leren met een trainingsacteur. Van junior tot senior, van co-trainer tot training-actor, jong, oud, allochtoon, autochtoon: you name it, we've got it. We houden onze pool relatief klein (95 m/v). Dat doen we opzettelijk: we kennen alle acteurs persoonlijk en weten dus ook wat ieders individuele kwaliteiten zijn. En dat merk je. Zoals een klant zei: "Ik heb met veel acteursbureaus gewerkt, maar bij Kapok is de kwaliteit altijd goed".  

Kunnen jullie meedenken over mijn programma?

2

Graag! Action Learning specialisten Paul Devilee en Chris Montanus staan klaar om je te ondersteunen. Ook onze senior acteurs denken graag mee en putten daarbij uit de bijna 300 werkvormen op onze site werkvormen.info: daarmee geef je je training vaart, variatie en impact. En wil je zien of je training "Breinproof" is? Doe dan eens onze Breinscan

Vakinhoud is belangrijk; kunnen acteurs dat aan?

3

Business-acteurs wel! Dat zijn acteurs met werkervaring in het bedrijfsleven. Met hun vakinhoudelijke kennis zijn zij de ideale sparring partner voor ICT-ers, accountants, rechters, hoger management en bestuurders. Business-acteurs schakelen mee op de inhoud.

Hebben jullie co-trainers?

4

Meer dan 30! Een co-trainer werkt zelfstandig met deelnemers. Ideaal als je wilt aansluiten op individuele leerbehoeftes: terwijl jij als trainer met een groepje theorie behandelt of intervisie doet, oefent de rest met lastige gesprekken.

Kan het goedkoper?

5

Kwaliteit kost wat. Maar soms is je budget beperkt. We vinden het een sport om te bedenken hoe we ook met een kleiner budget kwaliteit kunnen leveren. Bel ons en wij stellen een geschikt alternatief voor. Helaas; gratis wordt het nooit.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopzo werk je succesvol samen€30,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Ik heb genoten van het Forumtheater, nogmaals hulde voor het zeer herkenbare script, en veel dank voor de inspirerende wijze waarop jullie deze dag hebben vorm gegeven.

Iets vragen of zeggen?