Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Trainingsacteurs

Online: meer impact dan je denkt

Wij zijn online-experts, dat durven we na 2500 online dagdelen in 2020 wel te beweren

Over een stijle leercurve gesproken: direct na de lockdown hebben we ons op online acteren gestort. Eerst om alle mogelijkheden te ontdekken en daarna om er -natuurlijk- onze eigen draai aan te geven: hoe maak je als acteur dwars door de camera heen toch impact? En zo ontwikkelden we een eigen aanpak.

Online bij Kapok, hoe werkt dat?

  • Wij helpen je om het beste uit tools en platforms te halen (we kennen ze allemaal).
  • Online hoeft niet saai te zijn: wij weten de interactie hoog te houden.
  • We denken mee over je programma en dragen creatieve werkvormen aan.
  • Op zoek naar online energizers? Hebben we.
  • Kom online professioneel over: wij adviseren over beeldregie en techniek.
  • Desgewenst werken onze acteurs zelfstandig in break-out rooms en 'loop' jij ouderwets rond.
  • Is het je eerste keer online en heb jij behoefte aan ondersteuning? Geen zorg; wij koppelen je aan een van onze ervaren rotten.
  • Onze acteurs hosten graag de meeting voor je.
  • Wil je volledig ontzorgd worden? Boek een technische assistent; vooral fijn bij grote bijeenkomsten.

Kortom, wij zijn je digitale rechterhand.

Doe de demo

Demov2

Benieuwd naar de mogelijkheden van online werken met een acteur? Nog niet overtuigd of het ook voor jouw training past? Behoefte aan inspiratie? In een demo van tweeeneenhalf uur ga je aan den lijve ondervinden wat de kracht van online trainen is.

Doe de gratis demo

Flitstraining

Flitstraining4

Ken je dat, zo'n situatie waarvan je je afvraagt: heb ik dat nou goed aangepakt? Of een gesprek waar je een week van tevoren al buikpijn van krijgt? Daar wil je toch meer grip op krijgen? Dat kan, in een Flitstraining.

De naam zegt het: in een korte, krachtige oefensessie ga je aan de slag met jouw situatie. Samen met een van onze skillscoaches onderzoek je wat voor jou werkt. Je krijgt tips en praktische handvatten.

Een Flitstraining heeft veel voordelen: kort (een uur), online en op een moment dat jou uitkomt. 1-op-1 maatwerk, de focus ligt volledig op jouw leervraag. Praktisch en actief: je leert door te doen.

Na een Flitstraining sta je heel anders in lastige gesprekken.

Boek nu je flitstraining

Dit zeggen klanten

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en een groot dank jullie wel!

Die acteurs van (..een ander acteursbureau..) komen een toneelstukje spelen, maar de acteurs van Kapok - dat zijn de gesprekspartners die ik zoek.

We zijn echt nog steeds erg blij en content met het filmpje, je ziet toch iedere keer weer nieuwe dingen. Het is een ontzettend frisse manier om zaken voor het voetlicht te brengen. En de humor spreekt ons ook enorm aan.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323