020-4221323

E-learning, doen jullie dat ook?

Zo'n filmpje als hierboven kunnen we ook voor jou maken!

Wil je blended gaan trainen? Op zoek naar een praktische en betaalbare elo? Wil je je online impact vergroten? Kapok helpt met zowel de keuze van je e-learning omgeving, als de inrichting ervan!

Qua keuze van je elo: Kapok is officieel reseller van LearningStone, een e-learning platform dat uitblinkt in eenvoud en gebruiksgemak - zowel voor de deelnemers, als voor jou als beheerder van het systeem. Iedereen die met Facebook kan omgaan, kan met LearningStone werken.

Nog een punt van aanbeveling: In LearningStone is het voor deelnemers zeer eenvoudig om onderling uit te wisselen en informatie te delen. Het platform laat ook actief weten aan deelnemers wat er te doen is of wat er gepost is. Geen kans dat het een stille boel blijft op je elo dus!

Qua inrichting van je elo: welke vorm van e-learning je ook kiest, een paar zaken mogen daar wat ons betreft niet aan ontbreken: gebruiksgemak, 'fun' en verrassing. Wij hebben oplossingen als interactieve filmpjes, animaties (zie hier boven) triggers en spannende online werkvormen.

Het online platform voor trainingen

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopHèt boek voor veranderaars€25,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

Iets vragen of zeggen?