Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Skillslabs

Impuzzable

Alice: "Het heeft geen zin. Je kunt niet in onmogelijke dingen geloven." Koningin: "Dan heb je zeker niet veel oefening gehad. Op jouw leeftijd oefende ik elke dag een half uur. Hah, soms heb ik wel eens zes onmogelijke dingen geloofd voordat ik had ontbeten!"

Eerst zien, dan geloven… Je hebt namelijk geen zin om een goed gelovige Thomas te zijn. Jouw spelden ze niks op de mouw. En zolang je niet in sprookjes gelooft, kom je ook niet voor nare verassingen te staan. Het is dan ook al weer een hele tijd geleden dat je voor een verrassing kwam te staan. Zelfs geen leuke.

Wat ga je doen

Je gaat je ogen niet geloven. En ervaren dat je eigen zintuigen een spelletje met je spelen. Met je hele team ontdek je elkaars blinde vlekken en hoe je elkaars perspectief kunt benutten. Met magische interactieve experimenten ervaar je een wereld voorbij illusie! En uiteindelijk leer je zelf een truc als metafoor om nooit meer in diezelfde valkuil te stappen. Een gewaarschuwd team telt voor twee!

Waarom zou je hiervoor kiezen

  • Als je snel denkt dat iets onmogelijk is
  • Als je veel op veilig speelt en merkt dat je jezelf daarmee tekort doet
  • Als je vergeten bent hoeveel energie je van verbazing krijgt

Wat levert het op? Wat leer je?

  • Een mindset die eerder open dan gesloten is
  • Gezonde twijfel aan je eigen zekerheden
  • Een leuke truc

Onmogelijk is geen feit maar een mening

Dit zeggen klanten

Gaaf om bij Kapok ideeën op te doen. Als ik het niet meer weet, dan is even sparren vaak genoeg om me nieuwe invalshoeken te laten zien. En dat levert altijd wat op!

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

De actrice geeft de deelnemers een veilig gevoel, waardoor zij zich ook vrij voelden om de rollenspelen te oefenen. Daarnaast geeft ze goede en duidelijke feedback. Dit is zeker een verrijking voor de training.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323