Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Skillslabs

Skillslab Feedback

"Feedback is dus niet: de ander voorschrijven hoe jij het wil hebben. Nu ik dat los kan laten, lukt het ook weer om nieuwsgierig te zijn."

Feedback Teaser Mark

Veel mensen slaat de angst om het hart bij het woord feedback: “Feedback? Moet dat? Kunnen we het niet gewoon gezellig houden?” Heel herkenbaar natuurlijk, maar soms moet je toch echt iets aankaarten, ook bij je collega’s. Van je hart een moordkuil maken werkt óók niet, want dan gist het verder tot de boel ontploft. Was er maar een manier om er gewoon ontspannen over in gesprek te gaan…

Wat ga je doen

Je gaat zeggen wat je op je lever hebt. Er niet omheen draaien, maar je met een paar simpele woorden uitspreken. En dan ga je een vraag stellen, zodat het gelijk oversteken wordt. Je gaat zeggen wat goed gaat én wat beter kan. Je gaat ook voet bij stuk houden, want soms moet er echt iets veranderen. En dan ontdek je dat ook jij hard kan zijn op de inhoud en zacht op de relatie. Je zoekt namelijk een oplossing, geen ruzie.

Waarom zou je hiervoor kiezen

  • Je gaat feedback liever uit de weg
  • De feedback die je geeft is te soft, te indirect of laat ruimte over voor misverstanden
  • Je weet best hoe je feedback moet geven, maar je wilt het eerst een paar keer oefenen voordat het voor het menens is

Wat levert het je op? Wat leer je?

  • Ontspanning rondom het thema feedback
  • Je gaat meer waardering uitspreken en krijgen
  • Je kunt feedback duidelijk en veilig geven

FEEDBACK DIE JE WEL DURFT TE GEVEN

Dit zeggen klanten

Dank voor de mooie samenwerking gisteren met resultaat: .... een heel mooi initiatief, en heel gewoon vanuit de medewerkers!

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

Nogmaals bedankt voor de te gekke training. Ik heb heel veel geleerd en ook precies die dingen die ik wilde leren! Ik ga vrolijk naar huis!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323