Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Skillslabs

Hoela-Oeps!

Ik zie mensen die volhouden, mensen die steun zoeken, de clown uithangen, anderen tips gaan geven, mensen die boos worden en mensen die afhaken. Dat adresseer ik. Dit levert inzichten op die verder gaan dan 'hoe moet ik nou hoepelen’

Wie ben jij als je iets nieuws leert? Wat is dan jouw neiging? Ga je ervoor, wacht je af, wil je direct excelleren of wil je vooral fouten vermijden? In STRETCH-FEST leer je iets nieuws waar je gegarandeerd blij van wordt: Hoelahoepen! Tegelijkertijd komen thema’s aan bod als faalplezier, vertrouwen, loslaten, creativiteit en leidinggeven.

Wat gaan we doen

Hoepelen natuurlijk! Solo, in duo’s, met z’n allen in een kring, in wedstrijdvorm en in estafettevorm. Garantie: aan het eind kun je hoepelen! Maar voordat je zover bent heb je onhandig staan hoepelen en heb je daar een mening over. Je rekt je zelfbeeld op: zie jij jezelf als hoepelkoning of ben je meer een hoepel-hater? En ja: je gaat fouten maken. Wil je die vermijden of durf je glorieus te falen? In het STRETCH-FEST mag je erom lachen. Als je hoepel maar blijft draaien.

Waarom zou je hiervoor kiezen

  • Je wilt een leuke én leerzame activiteit voor je team.
  • Ontdek hoe jij en je teamgenoten omgaan met fouten.
  • Ontdek hoe er in je team wordt samengewerkt.

Wat levert het op? Wat leer je?

  • Je ontdekt hoe je omgaat met loslaten versus presteren.
  • Faalplezier.

DE HOEPEL ALS LEERMEESTER

Dit zeggen klanten

De 4 acteurs hebben een topprestatie neergezet. In 1 dag ruim 80 mensen in beweging en weer in de positieve stand. Dank jullie wel!

Ik vond het opnieuw een feest om met jullie samen te werken. Alles was altijd goed geregeld, alles werd serieus en professioneel opgepakt, ik kon er altijd op vertrouwen dat jullie je dingen deden!

(... ) en daarbij vind ik jullie superleuke mensen. De gezelligheid heb ik ook zeer gewaardeerd. Dank daarvoor!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323