020-4221323

Focus op kwaliteit

We worden gedreven door kwaliteit.

We willen het snappen, we willen het begrijpen, we willen de dingen doorgronden. We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Dat geldt voor de manier waarop we het bureau runnen –hoe kunnen we de service naar onze klanten verbeteren? Het geldt ook voor onze acteurs en programmamakers; iedereen heeft die drang tot excelleren. En de bijbehorende nieuwsgierigheid.

Merk je daar wat van als je met Kapok in zee gaat? Ja. Sterker nog; daar mag je ons op aanspreken. Wij werken met EEC: we zetten al onze Energie, Enthousiasme en Creativiteit in om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Zoals een klant het zegt:

“Ik werk met veel acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed”.

Mooie woorden, maar kun je dat staven?

Onze daden spreken voor zich:

1 star-werkvormen.png www.werkvormen.info, onze werkvormensite. Jaarlijks grasduinen honderden trainers en acteurs gratis in ons aanbod van meer dan 200 werkvormen, oefeningen en energizers.

2  boekenperspectief.jpg Omdat we van het onderzoeken én het delen zijn, publiceren we graag en veel. Ook samen met andere auteurs. Sinds 2005 heeft dat 5 titels opgeleverd:

Omgaan met Trainingsacteurs (P. Devilee, H. Fischer, 2005), het eerste boek waarin methodisch de samenwerking trainer - acteur beschreven wordt.

Toolbox voor Trainingsacteurs (P. Devilee, 2008), het boek bij www.werkvormen.info

Dynamisch Trainen (R. Verheugd, R. Luijmes, P. Devilee, 2011), een waaier met oefeningen voor 24 theorieën en modellen.

Theaterinterventies (M. Oostra, P. Devilee, 2013), de 12 meest gebruikte theaterinterventies in veranderprocessen op een rij.

35 jaar Trainingsacteren in Nederland (P. Devilee, K. Henkel, 2013), want wie z'n geschiedenis niet kent...

Boact-logo-klein.png In 1999 was Kapok één van de initiatiefnemers van de BOACT, de Brancheorganisatie voor Acteursbureaus. Omdat kwaliteit om normen vraagt. En omdat je als klant moet weten waar je aan toe bent.

Kapok_acadamy600x109.png Practise what you preach: omdat ook trainingsacteurs zich voortdurend moeten ontwikkelen, richtten wij in 2003 de eerste academy voor trainingsacteurs op: de KapokAcademy. Het is de plek om ideeën uit te wisselen en elkaar bij te spijkeren. 

Doorleren en ontwikkelen in de KapokAcademy

Jaarlijks worden er vakinhoudelijke workshops en trainingen voor en door onze acteurs en netwerkpartners aangeboden. Een greep uit de workshops van de afgelopen jaren: NLP, Transactionele Analyse, De vloer op, Breinleren, Interactieve feedback, LIFO, Werkvormen, Appreciative Inquiry, Motiverende Gespreksvoering; Opstellingen, Voice Dialogue.

Binnen de Academy bestaat ook een R&D tak waarin nieuwe technieken, werkvormen en theaterinterventies worden ontwikkeld. Het is een samenwerking met een steeds wisselende groep acteurs die vanuit verschillende invalshoeken hun kennis en expertise delen.

links: de LIFO academy inspireerde met deze eindopdracht: maak een wervend filmpje en speel een stijl blend. Dat is ook Kapok, slim combineren.
daarnaast: acteurs storten zich op de workshop-intekenlijsten tijdens een acteursbijeenkomst

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Ik vond het opnieuw een feest om met jullie samen te werken. Alles was altijd goed geregeld, alles werd serieus en professioneel opgepakt, ik kon er altijd op vertrouwen dat jullie je dingen deden!

Iets vragen of zeggen?