020-4221323

Focus op kwaliteit

We worden gedreven door kwaliteit.

We willen het snappen, we willen het begrijpen, we willen de dingen doorgronden. We willen weten wat we doen, waarom we het doen en of dat het beste is.

Dat geldt voor de manier waarop we het bureau runnen –hoe kunnen we de service naar onze klanten verbeteren? Het geldt ook voor onze acteurs en programmamakers; iedereen heeft die drang tot excelleren. En de bijbehorende nieuwsgierigheid.

Merk je daar wat van als je met Kapok in zee gaat? Jazeker. Sterker nog; daar mag je ons op aanspreken. Wij werken met EEC: we zetten al onze Energie, Enthousiasme en Creativiteit in om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Zoals een klant het zegt:

“Ik werk met veel acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed”.

Mooie woorden, maar kun je dat staven?

Onze daden spreken voor zich:

1 star-werkvormen.png www.werkvormen.info, onze werkvormensite. Jaarlijks grasduinen duizenden trainers en acteurs gratis in ons aanbod van meer dan 300 werkvormen, oefeningen en energizers.

2  boekenperspectief.jpg Omdat we van het onderzoeken én het delen zijn, publiceren we graag en veel. Ook samen met andere auteurs. Sinds 2005 heeft dat 5 titels opgeleverd:

Omgaan met Trainingsacteurs (P. Devilee, H. Fischer, 2005), het eerste boek waarin methodisch de samenwerking trainer - acteur beschreven wordt.

Toolbox voor Trainingsacteurs (P. Devilee, 2008), het boek bij www.werkvormen.info

Dynamisch Trainen (R. Verheugd, R. Luijmes, P. Devilee, 2011), een waaier met oefeningen voor 24 theorieën en modellen.

Theaterinterventies (M. Oostra, P. Devilee, 2013), de 12 meest gebruikte theaterinterventies in veranderprocessen op een rij.

35 jaar Trainingsacteren in Nederland (P. Devilee, K. Henkel, 2013), want wie z'n geschiedenis niet kent...

Boact-logo-klein.png In 1999 nam Kapok samen met twee andere bureaus het initiatief om een brancheorganisatie op te richten. Omdat kwaliteit om normen vraagt. En omdat je als klant moet weten waar je aan toe bent. Dat werd de BOACT, de Brancheorganisatie Acteursbureaus.

Kapok_acadamy600x109.png Practise what you preach: ook trainingsacteurs moeten zich voortdurend blijven ontwikkelen. Daarom richtten wij in 2003 de eerste academy voor trainingsacteurs op: de KapokAcademy. Het is de plek om ideeën uit te wisselen, bij te scholen en te innoveren. 

Doorleren en ontwikkelen in de KapokAcademy

In de KapokAcademy worden door experts vakinhoudelijke workshops en trainingen gegeven aan onze acteurs. Een greep uit de workshops van de afgelopen jaren: NLP, Transactionele Analyse, Groepsdynamica, De vloer op, Breinleren, Interactieve feedback, LIFO, Appreciative Inquiry, Motiverende Gespreksvoering; Opstellingen, Voice Dialogue.

Binnen de Academy bestaat ook een R&D tak waar nieuwe technieken, werkvormen en theaterinterventies worden ontwikkeld. In deze samenwerking delen acteurs, trainers en adviseurs vanuit verschillende invalshoeken hun kennis en expertise.

Links: in de LIFO academy speelden acteurs een stijl blend. Dat is ook Kapok, slim combineren.
Rechts: acteurs rennen zich rot om in te tekenen op workshop-intekenlijsten.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopzo werk je succesvol samen€30,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Kortom: complimenten en groot dank jullie wel!

Iets vragen of zeggen?