Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

FAQ

Online

We zijn er specialist in! En er kan meer dan je denkt: we verzorgen niet alleen online trainingen, maar ook online teamsessies, online bedrijfsuitjes en online brainstormsessies. Ontdek wat er allemaal online kan. 

Trainingsacteurs

Volop! We trainen b.v. de mensen die het contactonderzoek doen namens de GGD: pittige gesprekken met veel weerstand en emoties. En we doen zelfs agressietrainingen online, want ook online kun je als acteur impact maken. We hebben 40 acteurs ingewerkt op online trainen: ze beheersen meerdere platforms en meer dan 30 online werkvormen. Want ook online willen we dat trainingen gevarieerd zijn.

 • snel
 • effectief
 • korte tijdslots
 • maatwerk

Een week van te voren is voor ons lange termijn! Zelfs een dag is prima. Natuurlijk: hoe eerder je boekt, hoe makkelijker wij de ideale match kunnen maken. Maar omdat onze pool uit meer dan 100 acteurs bestaat, lukt het eigenlijk altijd.

Gemiddeld € 380 per dagdeel. Maar we hebben ook beginnende acteurs voor € 260. En skillscoaches voor € 650; alles hangt af van de expertise en ervaring die je zoekt. Bel ons, dan kijken we welke acteur het beste bij jou -en je vraag- past. (deze prijzen zijn exclusief reiskosen en 9% btw)

Daar hebben we iets voor gemaakt: onze keuzehulp! Die helpt je stap voor stap met beslissen. Maar nog makkelijker is bellen; dan doen we het samen.

Zeker: van een grappige butler tot een fake professor en van een muzikaal intermezzo tot cabaret: we hebben (bijna) alles in huis.

Om misverstanden te voorkomen, werken wij zo transparant mogelijk. Als je bij ons informatie opvraagt, krijg je een heldere offerte en als je een acteur boekt, krijg je een akkoordverklaring (zonder kleine letters). En na afloop ontvang je een kloppende factuur.  

Skillslabs

Skillslabs hebben zes unieke kenmerken:

 1. Max 6 deelnemers; iedereen doet continu mee.
 2. Focus op 1 skill.
 3. Piecemeal learning - het leren gaat in kleine stapjes, deelnemers boeken continu succes.
 4. Fun - wie lacht leert beter.
 5. Ervarend leren - geen death by powerpoint, maar leren door te doen en te doen.
 6. Skillscoach - trainer en acteur ineen.

Ze zijn je basisuitrusting, je noodrantsoen, de 5 dingen die meeneemt als je de jungle in gaat. Wie beroepsmatig gesprekken voert waarbij er iets op het spel staat, wil deze essentiële vaardigheden paraat hebben. Die skills komen je niet aanwaaien, die moet je 1 voor 1 oefenen. En blijven oefenen; use it o lose it

Nooit langer dan 4 uur, en online 3. Het kan ook korter, maar we gaan niet haasten: in overleg bepalen we wat we wel en niet behandelen.

Zeker. Vaak doen we een combinatie van meerdere skillslabs op 1 dag, bv in 3 sessies van 2,5 uur. Vermoeiend, maar zeer krachtig.

Inmiddels wel: we hebben hard gewerkt om de skillslabs om te bouwen naar online vormen met dezelfde impact. En het grappige is: sommige oefeningen werken online misschien nog wel beter dan live!

Bedrijfstheater

Onze projectleider, Karin Bessems, vraagt je het hemd van het lijf over aard en doel van je bijeenkomst. Ze schetst mogelijkheden en geeft een prijsindicatie. Als je enthousiast wordt, maakt zij een afspraak voor een intake met één van onze programmamakers.

Vooraf geven we een prijsindicatie, want we willen niet dat je voor verrassingen komt te staan. Onze programmamaker komt langs om te onderzoeken welke theaterinterventie het best past bij je vraag. Op basis daarvan maken wij een definitieve offerte, zodat je precies weet wat eea gaat kosten. En terwijl de projectleider alle praktische zaken regelt, zoekt de programmamaker een rustig hoekje om te gaan schrijven.

Dat was voor ons ook de vraag: hoe raak je mensen online in hun hart en hun buik? Inmiddels hebben we meerdere krachtige vormen van Online Bedrijfstheater gevonden. 

De briefing houdt niet na één keer op: onze programmamaker blijft steeds in overleg met jou bouwen aan het programma. Er wordt net zo lang ontwikkeld en geschreven tot iedereen tevreden is. Daarna gaat de programmamaker met de acteurs en de muzikant repeteren.

Wij maken al onze interventies in co-creatie. Het gaat om maatwerk en daar hebben we jouw input bij nodig. Zowel tijdens het ontwerpen als tijdens de repetities, wanneer we de rollen op scherp zetten. Pas als alle ins & outs zijn doorgenomen en alles naar wens is, is iedereen klaar voor de uitvoering.

Onze voorstellingen schudden de boel op en maken van alles los: mensen worden geraakt, laten het achterste van hun tong zien en komen heel vaak met prachtige suggesties ter verbetering. Dat verdient een vervolg. Sterker nog, als je er niets mee doet, keert het zich tegen je. Daarom plannen we altijd een evaluatiegesprek, om onze observaties met je te delen en om mee te denken over vervolgacties die jij kunt ondernemen -al dan niet met ons erbij.

Academy

Mail ons op kapok@kapok.nl of bel ons op 020 4221323

In onze Academy hebben we een prachtig aanbod van workshops en trainingen voor 'externen'. 

Algemeen

We zijn alle werkdagen geopend en bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur. Na Corona ontvangen we je graag weer live voor een kopje koffie, maar tot die tijd doen we het met mail, telefoon en beeldbellen. Hoe dan ook, we staan je altijd direct te woord. En buiten kantoortijden zijn we bereikbaar via ons noodnummer.

Ook al houden wij onze acteurspoule zo compact en persoonlijk mogelijk, je kunt altijd een sollicitatie mailen naar kapok@kapok.nl. Sluit je CV met NAW gegevens en een recente foto bij en zet duidelijk 'sollicitatie' in de onderwerpregel van je e-mail. Af en toe organiseren we een kennismakingsbijeenkomst, waarvoor je dan wellicht uitgenodigd wordt.

In onze privacy verklaring lees je hoe we omgaan met jouw gegevens.

Voor alle aankopen via onze website gelden onze Algemene Voorwaarden. Wil je liever een kopie bij de hand houden, dan zijn hier de algemene voorwaarden als pdf bestand te downloaden.

Niet tevreden over je aankoop? Je hebt gedurende 14 dagen na ontvangst van je bestelling de vrijheid van je aankoop af te zien. Meld ons zo snel mogelijk, maar in ieder geval in deze termijn van 14 dagen dat je van je aankoop afziet door een e-mail te sturen naar kapok@kapok.nl of gebruik ons Modelformulier voor ontbinding

In de algemene voorwaarden onder Artikel 7 - Herroepingsrecht hebben we beschreven wat we daarbij van je verwachten:

 1. Een Consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat:
 • het product niet is gebruikt;
 • de verzegeling nog intact is, indien het gaat om gegevensdragers met digitale inhoud (dvd’s, cd’s, etc.);
 • het product geen los tijdschrift of losse krant is;
 • de Consument niet heeft afgezien van zijn herroepingsrecht.
 1. De bedenktijd van 14 dagen zoals in lid 1 genoemd, vangt aan:
 • op de dag nadat de Consument het laatste product of onderdeel heeft ontvangen van 1 bestelling;
 • zodra de Consument bevestigd heeft dat hij digitale inhoud via internet gaat afnemen.
 1. De Consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via kapok@kapok.nl.
 2. De Consument is verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Verkoper, bij gebreke waarvan zijn herroepingsrecht komt te vervallen.

Artikel 8 - Vergoeding van bezorgkosten

 1. Indien de Consument tijdig van zijn herroepingsrecht gebruik heeft gemaakt en als gevolg daarvan tijdig de volledige bestelling aan Verkoper heeft geretourneerd, dan zal Verkoper eventuele door de Consument betaalde verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de tijdig en volledig geretourneerde bestelling aan de Consument terugbetalen.
 2. De kosten voor bezorgen komen slechts voor rekening van Verkoper voor zover de volledige bestelling wordt geretourneerd.

Artikel 9 - Vergoeding retourkosten

 1. Indien de Consument een beroep doet op zijn herroepingsrecht en de volledige bestelling tijdig retourneert, dan komen de kosten voor het retourneren van de volledige bestelling voor rekening van de Consument.

(lees hier de volledige algemene voorwaarden)

Dit zeggen klanten

Heel erg bedankt voor jullie bijdragen aan onze krachtmiddag. Van de collega's krijg ik zonder uitzondering hele positieve reacties op jullie inbreng.

Ik heb genoten van het Forumtheater, nogmaals hulde voor het zeer herkenbare script, en veel dank voor de inspirerende wijze waarop jullie deze dag hebben vorm gegeven.

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323