Skip to main content
XS SM MD LG XL XXL XXXL

Contact

Wil je iets vragen of zeggen?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op: 020-422 1323

Wagenstraat 2a
1017 CZ Amsterdam
020-422 1323

Hoe kom je bij ons op bezoek?

Openbaar Vervoer

Openbaarvervoer

Ons adres, de Wagenstraat 2A kun je het makkelijkste vinden vanaf de hoek Amstel 178, aan de - je raadt het al- Amstel!
Dat is op slechts 10 minuten van Amsterdam CS , dus het beste bereik je ons met het OV en de Metro:

Neem Metro lijn 51, 53, of 54 naar het Waterlooplein en neem daar de uitgang 'Stadhuis, Stopera'. Loop in 2 minuten rechtdoor de Blauwbrug over, sla rechtsaf en loop langs de Amstel tot eerste straat links: de Wagenstraat. Gebruik je de Noord-Zuid lijn Metro 52, dan stap je uit op Rokin, en loop je langs de Amstel in 9 minuten naar de Wagenstraat, op de hoek Amstel 178.

Ons kantoor vind je achter de 2e deur aan de rechterkant.

Route over de weg

Route Over De Weg

Neem vanaf de A10 de afslag S112 via de Gooiseweg en de Wibautstraat naar de Valkenburgerstraat om te parkeren in de Q-park Waterlooplein.

Vanuit noordelijke of westelijke richting is afslag 116 over de nieuwe Leeuwarderweg en door de tunnel naar de Valkenburgerstraat de beste optie.

Er is géén mogelijkheid een auto te parkeren aan de straat nabij ons kantoor.

Parkeertip

Parkeren

De dichtsbijzijnde parkeergarage is Q-park The Bank Rembrandtplein die zich bevindt op de Amstelstraat 12, 1017 DA Amsterdam. Hier parkeer je met 'Valet parking', dus je moet er je sleutel afgeven. Alternatief is de Parking Stopera, op het adres Waterlooplein 28, 1011 PG Amsterdam met 400 parkeerplaatsten. Parkeren kost hier €6,50 p/u

Een geschikt alternatief is de Q-park Waterlooplein die te vinden is aan de Valkenburgerstraat 238, 1011 ND Amsterdam. Kijk voor een reservering hier: Q-park

Je kunt misschien goedkoper gebruik maken van de P+R locaties aan de rand van de stad en vandaaruit een metro nemen naar station Waterlooplein.

Locatie op Google Maps

Dit zeggen klanten

Hoe fijn dat we dit zo met z'n allen hebben weten te bereiken?! Een mooie voorbereiding, schijnbaar moeiteloos ingekopt. Schijnbaar, maar schijn bedriegt. Klasse gedaan en dus: veel dank!

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

Top! Het is een heel leuk, vernieuwend en creatief filmpje geworden, een 8,6 haal je niet zomaar :-) Ik ga Kapok zeker aanbevelen. Het was prettig samenwerken met jullie.

Vragen?

Ons team staat voor je klaar!

020-422 1323