020-4221323

Wil je iets vragen of zeggen?

Kom je bij ons langs?

parkeertip

P

https://parkereninijdock.nl/   

Als je vooraf reserveert op kenteken, kost een dagkaart € 10,- in Parkeergarage IJdock (2 minuten lopen van ons kantoor).
Let op: als je gereserveerd hebt, druk dan niet op de knop om een kaartje te krijgen; het kenteken van je auto wordt automatisch gescand en het gereserveerde kaartje komt automatisch uit de machine, zonder dat je iets hoeft te doen.

Voor kort parkeren is er voldoende plek aan de straat, maar wel tegen het hoge centrum tarief.

openbaar vervoer

OV

Wij zitten op 10 minuten lopen vanaf Amsterdam CS. Neem de achteruitgang, aan de IJ-zijde. Sla linksaf richting het Paleis van Justitie aan het IJ. Blijf de waterkant volgen tot de weg een slinger maakt. Houdt daar rechts aan. Aan je rechterhand passeer je de voetgangersbrug naar het Paleis van Justitie. Steek de weg over en een klein eindje verder vind je links de Winthontstraat. Ons kantoor zit op nummers 3-5.

Regent het? Pak de bus! Verlaat Amsterdam CS aan de Centrumzijde en loop naar bushalte Amsterdam CS / Nicolaaskerk. Daar vertrekt iedere 10 minuten bus 48. Stap 2 haltes (6 minuten) verder uit op halte Westerdoksdijk. Loop dan 100 meter terug, uit de richting waar de bus vandaan kwam, en steek de straat over de Winthontstraat in. 

route over de weg

R

Neem op de Ring van Amsterdam afslag S 114, richting Amsterdam Centrum. Sla direct na de Piet Hein tunnel rechtsaf de Piet Heijnkade op.Rijd door totdat je de tunnel onder Amsterdam CS doorgaat. Blijf de weg volgen, en houdt rechts aan wanneer de weg een slinger maakt. Ter hoogte van het Paleis van Justitie kun je linksaf de Winthontstraat indraaien. We hebben op aanvraag eventueel 1 parkeerplaats beschikbaar. Een klein stukje verder, kun je rechtsaf het IJdok eiland oprijden naar de Interpark parkeergarage, IJdok 33, 1013 MM Amsterdam. Het is 1 minuut lopen vanuit die parkeer garage naar de Winthontstraat 3-5

 

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopzo werk je succesvol samen€30,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

Iets vragen of zeggen?