020-4221323

Kapok: specialist in Bedrijfstheater

Met meer dan 200 voorstellingen per jaar zijn we marktleider in Bedrijfstheater. Dat zetten we in bij veranderprocessen, themadagen, personeelsbijeenkomsten, conferenties en kick-offs. We gaan met medewerkers in gesprek over nieuw beleid, de samenwerking, een nieuwe werkwijze, een cultuurverandering.

Alle expertise onder één dak

Onze programmamakers zijn van alle markten thuis: van Toekomsttheater tot Terugspeeltheater, van Improvisatietheater tot Spiegeltheater, ge-script of geïmproviseerd, groot- en kleinschalig. Marck Oostra en Paul Devilee hebben de belangrijkste theaterinterventies beschreven in een boek: 

 Theaterinterventies.

Wat voegt Bedrijfstheater toe?

Kortgezegd: versnelling en verdieping.

Met theater kom je direct tot de kern: cut the crap, waar gaat het echt om, wat is er tot nu toe niet gezegd! Theater gaat altijd de diepte in: het raakt mensen in hoofd, hart en buik. En omdat onze interventies altijd interactief zijn, komen medewerkers in beweging. Energie gaat stromen, mensen raken betrokken, weerstand verdwijnt. Dit maakt verandering mogelijk.

Wil jij ook geïnspireerd worden? Bel ons.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

Heel erg bedankt voor jullie bijdragen aan onze krachtmiddag. Van de collega's krijg ik zonder uitzondering hele positieve reacties op jullie inbreng.

Iets vragen of zeggen?