020-4221323

Snel inspiratie opdoen?

De Parade

meer

Wil je je congres sfeer, reuring en beleving meegeven? Het format van de Parade biedt uitkomst. Bezoekers zijn te gast op een 'festival' waar iedereen zijn eigen programma samenstelt. Sommige onderdelen worden door acteurs verzorgd, andere door inhoudelijk experts en/of mensen uit het bedrijf zelf. En wil je even geen lezing of workshop? Op het centrale plein kun je bij een fijn muziekje ontspannen. De Parade is een fantastische manier om inhoudelijke zaken te mixen met ontmoeten, beleven en ontspannen.

We draaien door!

meer

Veel te vertellen aan elkaar? Plannen delen met de rest van de organisatie? Jouw thema Draait Door in deze aflevering van DWDD. Er is een sidekick, muziek, de 5 ergernissen van, een column... het is een feest van herkenning. Dit format is spits, gevat, raak en ontroerend.

 

Creatief dagvoorzitter

meer

Op zoek naar een dagvoorzitter die meer doet dan het gesprek faciliteren en de programmaonderdelen aan elkaar praten? Een creatief dagvoorzitter van Kapok neemt stelling, legt vingers op zere plekken, benoemt wat niet gezegd wordt en houdt spiegels voor. Even zo graag barst hij spontaan in een lied uit of vat zaken samen in een gedicht. Wellicht een tikkeltje gewaagd maar wegdommelen is er niet meer bij.

De WMO

meer

De WMO is een echt specialisme van Kapok. Vanaf de invoering in 2007 hebben we tientallen gemeenten ondersteund bij WMO-bijeenkomsten. We zijn inhoudelijk goed op de hoogte en hebben voor gemeentes oplossingen ontwikkeld om  burgers te betrekken bij de besluitvorming en ambtenaren klaar te stomen voor de Kanteling.

Filmpjes

meer

Op zoek naar een verrassende uitnodiging voor je congres of bijeenkomst? Stuur een filmpje!

Op zoek naar een krachtige nabrander? Mail een gefilmde impressie van de dag.

Film is bereikbaar en betaalbaar geworden.

Toekomst-theater

meer

Wil je de toekomst van je organisatie verkennen? Met Toekomsttheater speel je mogelijke scenario's uit, goede zowel als slechte. Je speelt zelf mee, waardoor de beleving optimaal is. En schrik je van wat je ziet? Dan onderzoeken we wat je nu moet veranderen.

Toekomst-theater zorgt voor bereidheid tot veranderen en levert concrete antwoorden op om de toekomst slagvaardig tegemoet te treden.

Magisch Intermezzo

meer

Magie voor bedrijven. Intelligent vermaak met een hoge Wow factor.

Voor kleine of grote bijeenkomsten, in 10 minuten of een uur, onze magiër trekt vingervlug de parallel met het thema van de dag. Het kwartje valt dan net even op een andere manier!

Barkrukgesprek

meer

Op zoek naar een kick-start van je bijeenkomst? Twee 'deelnemers' luchten ongezouten hun hart over het thema van de dag. Alles wat normaal ongezegd blijft, wordt ongegeneerd uitgesproken; elk taboe, elk gevoelig onderwerp.

Een barkrukgesprek is een verrassende start van een congres of themadag: de heetste hangijzers worden uit het vuur gehaald en de ergste politieke correctheid wordt vermeden.

Forumtheater

meer

Bij Forumtheater kijkt een organisatie in de spiegel naar zichzelf. Daarin doet iedereen mee: van de receptioniste tot de directeur. Alle rollen komen aan bod en niemand is vrij van 'zonden'. Er is herkenning, identificatie, er wordt gelachen en soms gehuild...

Na afloop vragen we het publiek wat ze in de spiegel gezien hebben. Dit brengt reflectie en ketenbewustzijn op gang. Deelnemers krijgen zicht op de consequenties van hun handelen. Wat is mijn rol in het geheel en wat betekent het als ik iets wel of niet doe?

Format-theater

meer

Wil je informeren, inspireren en entertainen? Dan biedt onze format-opzet veel mogelijkheden. Samen puzzelen we een sprankelende themashow in elkaar, waarbij je kunt kiezen uit veel, heel veel 'stukjes': van een kennismakingsspel tot een lied, een quiz, een stoelendans of een ridder-act. Kies maar.

Met formats maken we een op maat gesneden voorstelling waar iedereen nog lang over napraat.

Muziektheater

meer

Een bijeenkomst met een gouden randje... Muziek bepaalt de sfeer en zorgt ervoor dat ook de emoties en de onderstroom gevoeld en gehoord worden. En natuurlijk eindigen we met een vrolijke noot: een geimproviseerd lied waarbij dat wat er besproken is nog even de revue passeert, Iedereen kan het refrein meezingen!

Toon & Tonnie

meer

Toon en Tonnie Tielemans zijn broer en zus en werken ook nog eens samen: een recept voor ellende.

Hun beroep sluit 'toevallig' net aan bij de doelgroep en het thema van de dag. Toon weet (in theorie) precies hoe het moet, Tonnie snapt het allemaal niet zo. Toon weet raad, maar als alles in het honderd loopt, redt Tonnie de boel met haar boerenverstand.

Het onderwerp van de dag wordt met veel humor neergezet, samengevat en gerelativeerd.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Dit zeggen klanten

We zijn echt nog steeds erg blij en content met het filmpje, je ziet toch iedere keer weer nieuwe dingen. Het is een ontzettend frisse manier om zaken voor het voetlicht te brengen. En de humor spreekt ons ook enorm aan.

Iets vragen of zeggen?