020-4221323

Kapok: expertisecentrum trainingsacteren

We weten alles over trainingsacteren. Dat durven we na het schrijven van vier boeken en de site werkvormen.info wel te stellen. En die kennis delen we. Altijd. Of het nou gaat om een training, een assessment of een game op strategisch niveau, we denken actief met je mee over casting en het design. 

Ik zoek een trainingsacteur

1

De absolute topper. Praktisch oefenen met een acteur. Van agressie tot mediation; van business tot ambtelijk; mbo of academisch; werkvloer of management;  jong of oud, allochtoon of autochtoon. You name it, we've got it. We houden onze pool relatief klein (85 m/v). Dat doen we bewust: we kennen iedereen persoonlijk en dus ook hun kwaliteiten. En dat merk je. Zoals een klant zei: "Ik heb met veel bureaus gewerkt, maar bij Kapok is de kwaliteit altijd goed".  

Kunnen jullie meedenken over mijn programma?

2

Graag! We hebben van alles in huis om je te ondersteunen. Op onze site werkvormen.info vind je meer dan 200 werkvormen waarmee je je training meer vaart, variatie en impact kunt geven. Ook denken we graag mee over het ontwerp van je training. En wil je zien of je training "Breinproof" is? Doe dan eens onze Breinscan

Vakinhoud is belangrijk; kunnen acteurs dat aan?

3

Business acteurs wel! Dat zijn acteurs die in een vorig leven in het bedrijfsleven hebben gewerkt, waardoor ze veel inhoudelijke kennis meebrengen. Ideaal voor doelgroepen als ICT-ers, accountants, rechters, hoger management, bestuur, en politiek. Met een business acteur bied je hen een gesprekspartner die mee schakelt op de inhoud.

Hebben jullie co-trainers?

4

Meer dan 30! Een co-trainer gaat zelfstandig met deelnemers aan de slag. Ideaal als je wilt aansluiten op individuele leerbehoeftes; terwijl jij als trainer met een groepje theorie behandelt of intervisie doet, oefent de co-trainer met de rest individuele cases.

Kan het goedkoper?

5

Kwaliteit kost wat. En soms laat je budget je die ruimte niet. We vinden het een sport om met je mee te denken hoe je met zo'n kleiner budget toch kwaliteit kan blijven leveren. Bel ons en wij stellen je een geschikt alternatief voor. Helaas; gratis wordt het nooit.

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopAlle verhalen€10,00lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Iets vragen of zeggen?