020-4221323

Omdat we consequent goed werk leveren blijven klanten terugkomen. Lees maar mee:

Referenties

Wil graag laten weten dat de energie die jullie gisteren zo mooi naar boven wisten te krijgen vandaag nog over de vloer zindert. Ik heb een aantal persoonlijke mailtjes gekregen met hoofdletters en uitroeptekens over hoe leuk mensen het vonden. Mensen lopen vandaag langs en zeggen spontaan hoe leuk ze het vonden en dat ze met energie naar huis gingen. De hilariteit over van alles is overal te voelen. Er wordt spontaan geknuffeld of grapjes gemaakt over het wel/niet knuffelen. De tekst van het eindlied hangt op de eerste muur die je bij binnenkomst tegenkomt en achter me wordt de melodie voortdurend even gefloten. Hoe fijn dat we dit zo met z’n allen hebben weten te bereiken?! Een mooie voorbereiding, schijnbaar moeiteloos ingekopt. Schijnbaar, maar schijn bedriegt. Klasse gedaan en dus: veel dank!

Akkie Lansberg

Het was geen makkelijke groep om in beelden te werken, onze medewerkers moesten echt behoorlijk uit hun comfort zone, maar jullie 4 begeleiders hebben echt een veilige en inspirerende omgeving gecreëerd om dat toch echt wel te doen. Op de Saté BBQ erna is dan ook zeer positief gesproken over de ervaringen in de middag. Kortom: complimenten en groot dank jullie wel!

Dorothy van der Laan

Jullie hebben een heel belangrijk element aan de middag toegevoegd: naast de meer abstracte verhalen kwam nu ook de gevoelskant en de beleving goed terug en dat was echt een belangrijke toevoeging.

Frank Jan Borst
Gemeente Zaanstad

Gaaf om bij Kapok ideeën op te doen. Als ik het niet meer weet, dan is even sparren vaak genoeg om me nieuwe invalshoeken te laten zien. En dat levert altijd wat op!

Carolien Oostveen
Horizon Training en Ontwikkeling

De 4 acteurs hebben een topprestatie neergezet. In 1 dag ruim 80 mensen in beweging en weer in de positieve stand. Dank jullie wel!

Mientje Fluyt
Atelier voor Leiderschap

Heel erg bedankt voor jullie bijdragen aan onze krachtmiddag. Van de collega's krijg ik zonder uitzondering hele positieve reacties op jullie inbreng.

Frank Jan Borst
Gemeente Zaanstad

Ik vond het opnieuw een feest om met jullie samen te werken. Alles was altijd goed geregeld, alles werd serieus en professioneel opgepakt, ik kon er altijd op vertrouwen dat jullie je dingen deden!

Iris Andriessen
SCP

Ik wil jullie nogmaals hartelijk danken voor het succes. Door jullie optreden is iedereen laaiend enthousiast. Bedankt!!!

Hanneke Diters
Gemeente Zaltbommel

Ik heb genoten van het Forumtheater, nogmaals hulde voor het zeer herkenbare script, en veel dank voor de inspirerende wijze waarop jullie deze dag hebben vorm gegeven.

Henny Veldhuizen
Horizon Training en Ontwikkeling

(... ) en daarbij vind ik jullie superleuke mensen. De gezelligheid heb ik ook zeer gewaardeerd. Dank daarvoor!

Iris Andriessen
SCP

Dank voor de mooie samenwerking gisteren met resultaat: .... een heel mooi initiatief, en heel gewoon vanuit de medewerkers!

Henny Veldhuizen
Horizon Training en Ontwikkeling

Prima acteur, prima klik! Hij heeft onder barre omstandigheden moeten werken (kleine ruimte, lawaai en ijzige kou) maar zich heel flexibel opgesteld. Het waren heerlijke trainingen!

Karen Reichert
Human Capital

Als je een goede afspraak hebt met Kapok hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Ze weten precies wat ze doen en leveren prima kwaliteit.

Anne Marie Verhagen
Hogeschool Leiden

We kijken met trots terug op de avond. Van diverse kanten hebben wij louter lovende reacties gekregen. Uiteraard dankzij jullie inbreng!

Michel Rodink
Gemeente Renkum

(...) de groep heeft veel thema’s herkend en in ieder geval een hilarische middag gehad. Hier spreekt een dik tevreden klant!

Susanne van Pruissen
st. Lucas Andreas Ziekenhuis

Die acteurs van (..een ander acteursbureau..) komen een toneelstukje spelen, maar de acteurs van kapok - Dat zijn de gesprekspartners die ik zoek.

Sandra Schotman

Nogmaals bedankt voor de te gekke training. Ik heb heel veel geleerd en ook precies die dingen die ik wilde leren! Ik ga vrolijk naar huis!

Arjen van Kalleveen
KPMG

De actrice geeft de deelnemers een veilig gevoel, waardoor zij zich ook vrij voelden om de rollenspelen te oefenen. Daarnaast geeft ze goede en duidelijke feedback. Dit is zeker een verrijking voor de training.

Loes van den Berg
Exact

We zijn echt nog steeds erg blij en content met het filmpje, je ziet toch iedere keer weer nieuwe dingen. Het is een ontzettend frisse manier om zaken voor het voetlicht te brengen. En de humor spreekt ons ook enorm aan.

Jessie Liebregts
PostNL

Top! Het is een heel leuk, vernieuwend en creatief filmpje geworden, een 8,6 haal je niet zomaar :-) Ik ga Kapok zeker aanbevelen. Het was prettig samenwerken met jullie.

Imke van Bree
PostNL

De regie-scenes sloten goed aan bij de praktijk. Herkenbare situaties, maar tegelijkertijd kun je er met afstand naar kijken en dan ontstaat er begrip voor de verschillende rollen.

Wilma
SBA

Wij hebben intensief meegedaan en de boodschap heeft ons echt geraakt. Het was een geweldige avond!

Rabina
SBA

Twee medewerkers die een conflictje hadden zijn door de training uit zichzelf met elkaar in gesprek gegaan om de lucht te zuiveren.

Babette Donkersloot
SBA

Ik werk met verschillende acteursbureaus, maar bij Kapok is het altijd goed.

onze referenties

lees meer reacties van klanten

nu verkrijgbaar in de webshopHèt boek voor veranderaars€25,50lees meer

Contact

020-4221323

kapok@kapok.nl

Winthontstraat 3-5

1013 BR Amsterdam

Iets vragen of zeggen?